Ubytování v Jeseníkách? Jedině chata H&D

26.7.2010

Recenze, Rodina

Zdarec, musím se s Vámi podělit o pár zážitků z mojí společné dovolené s Ajvngou. A samozřejmě s našimi drahými polovičkami a jedním již narozeným a jedním nenarozeným potomkem. Když jsme dovolenou plánovali, tuším to bylo někdy v dubnu, tak jsme si jen obrysově naznačili, že to bude max prodložený víkend a bude to do Jeseníků. Já už tam párkrát byl, a kousek odtamtud jsem i bydlel, takže jsem se jal iniciativy a začal jsem shánět ubytování. Docela pruda, spousta odkazů na nejrůznější ubytovací agentury, servery, které nabízejí ubytovávajícím úplně miliony zákazníků, když se zaregistrují právě u nich a hlavně zacálují. Chvíli mi trvalo, než jsem se tím prokousal a postupně jsem si vybral pár tipů. No každopádně jsem neuspěl. Buď to bylo za nesmyslný peníze, nebo už neměli fleka. Pak jsem to zkusil na úplně nejdokonalejším místě v Jeseníkách a to na Červenohorském sedle. Jen jsem to zkusil a ejhle. Narazil jsem na naprosto strašnej web, kde hlásali, že nás ubytujou za max 310/osoba a s plnym komfortem jako je sauna, kuchyňka, velký pokoje atd. No jsem k těmhle věcem dost skeptickej, ale zkusil jsem to a tady musím poznamenat, že je to jen a jen moje zásluha, a ono to VYŠLO.

Dostal jsem se do penzionovýho nebe. Paní, která nás ubytovávala nám ihned u vchodu srdečně popřála příjemný pobyt a předala nám karty k otevírání vstupních dveří a pokojů. Naprosto super nově postavená chata v moderním stylu s nábytkem, který skvěle zapadal do designu chaty. Pokoje prostorné, vlastní soc. zařízení na pokoji, LCD televize ve výši očí, sauna, odpočinková místnost, místnost s kulečníkem a fotbálkem, společenská místnost s max LCD a ratanovými křesílky. No prostě super. Bomba. Teď už pro mě jakékoliv jiné ubytování bude jen slabý odvar. A to podotýkám pouze za 310 Kč/osoba/den.

Naprosto vřele doporučuji a to nechci dělat reklamu. Prostě mazec.

Pár foteček. Něco vyfoceno mnou, něco převzato z webu H&D a něco od Ajvngou:


Takže fakt skvělá záležitost. Doporučuje Ajvngou a Sborez. Tak zdarec


, , ,

Něco o autorovi článku

Jsem člověk, který má rád svojí rodinu, jídlo, dobré víno a dobré lidi. Píšu tento blog pro potěchu svojí a snad i těch pár čtenářů, kteří sem zavítají.

Podívejte se na vše, co napsal Sborez

4 Odpovědí k “Ubytování v Jeseníkách? Jedině chata H&D”

  1. žaky Píše:

    Díky za tip. Zrovna se do Jeseníků chystáme a tohle vypadá dobře.

    Souhlas?: Thumb up 0 Thumb down 0

    [Odpověď]

  2. Ajvngou Píše:

    NEPROHLOUPÍŠ!! Byl jsem tam se Sborezem a na mým blogu mám o tom taky nadšenej článek.

    Souhlas?: Thumb up 0 Thumb down 0

    [Odpověď]

  3. Sborez Píše:

    Jo, jsem to vyprávěl kudy jsem chodil a teď tam jede na dvě noci máma :-)

    Souhlas?: Thumb up 0 Thumb down 0

    [Odpověď]

  4. Sborez Píše:

    To žaky: Jo a pak dej vědět :-)

    Souhlas?: Thumb up 0 Thumb down 0

    [Odpověď]

Máš na tohle názor? Vyjádři se.