„Můj“ hosting u Endory pomáhá

22.12.2010

Web

Jsem rád, že dneska ještě někdo myslí na to, že by z výdělku mohl něco poukázat na dobrou věc. Jsem rád, že jsem toho účasten. Endora je hostingová společnost u které mám u dvou domén zaplaceny Plus programy. Jedná se o Sborez blog, který právě čtete a o Agregátor blogů o kterém si můžete přečíst více zde. Tato firma, u které hosting mimochodem šlape perfektně, přispívá z každého zaplaceného Plus programu 10,- Kč na účet Člověk v tísni. Což je bohulibé.

Já osobně moc na charitu nepřispívám. Nedávám nic ani na různá konta společností zabývajících se pomocí v zahraničí ani u nás v ČR. Jsem ze zásady škrt a ve stylu „sám mám málo“ budu asi pokračovat. Takže jsem rád, že to někdo udělá za mě a já si to můžu trošku přivlastnit. Tady je celá zpráva, která se mi objevila v administraci hostingu:

Endora.cz pomáhá

rok 2010

Jsme rádi, že Endora.cz pomohla mnoha lidem s umístěním a tvorbou jejich nového webu. Ještě radši jsme, že díky mnoha uživatelům, kteří si řídili Plus účet, můžeme pomáhat i těm kteří to opravdu potřebují.

Na začatku roku 2010 jsme si dali předsevzetí, že z každého objednaného Plus účtu dáme 10 Kč společnosti Člověk v tísni. V některých případech je to až 1/5 ze zaplacené částky.

Nakonec z toho je krásných 4.500 Kč a jsme rádi, že můžeme tyto prostředky poskytnout někomu kdo je smysluplně a beze zbytku využije.

Tímto děkujeme především Vám, kteří jste si Plus program zřídili a tím umožnili i realizaci tohoto daru.

Konec citace. 4.500,- Kč je jen kapka v moři a já sám jsem přispěl pouze 20,- Kč, ale i tak to hřeje na duši a mohl by to být impuls, proč si Plus program zakoupit. Nebo třeba i změnit hosting. Plus účet na rok stojí 180,- Kč, což není moc a co za to dostanete píši zde.

, ,

Něco o autorovi článku

Jsem člověk, který má rád svojí rodinu, jídlo, dobré víno a dobré lidi. Píšu tento blog pro potěchu svojí a snad i těch pár čtenářů, kteří sem zavítají.

Podívejte se na vše, co napsal Sborez

5 Odpovědí k “„Můj“ hosting u Endory pomáhá”

  1. Krabath Píše:

    Ahoj, Endora je dobrá. Dal jsem si tam stránky tjslovankv.g6.cz. Mám je sice ještě na tjslovankv.ic.cz, ale tam to po jarním kole sezony skončím a bude mít náš oddíl pouze na Endoře a ještě uvažuju o tom plus.

    Souhlas?: Thumb up 0 Thumb down 0

    [Odpověď]

  2. Áda Píše:

    Podle mě je to velice pěkné od Endory, že pomáhá Člověku v tísni. A ještě vybrali, tak pěknou částku

    Souhlas?: Thumb up 0 Thumb down 0

    [Odpověď]

  3. MrPierc Píše:

    Každá koruna se počítá – super pro dobrou věc. Ještě si ale všichní musíme jít něco koupit od elektra Berry ( jak nabádá Svěrák ).

    Souhlas?: Thumb up 0 Thumb down 0

    [Odpověď]

    Sborez Odpověď:

    Svěrák se spojil s Berry? Asi pro Paraple, ne? To už mě příjde hodně komerční, ale budiž.

    Souhlas?: Thumb up 0 Thumb down 0

    [Odpověď]

  4. rc4 Píše:

    Příští rok by měli přispět na konto „rc4 v tísni“ takže koukejte přispívat.
    Btw. také mám plus účet na endoře, takže jsem rovněž přispěl na dobrou věc, hold jsem dobrák od kosti 😀 😀 😀

    Souhlas?: Thumb up 0 Thumb down 0

    [Odpověď]

Máš na tohle názor? Vyjádři se.